Jeg venter på smertene

  • 07.12.2016 - kl.10:14

Jeg er nå 5 dager over termin, og ja jeg er veldig lei av å gå rundt gravid. Vil mye heller ha lille gutt i armene mine nå enn å ruge rundt, men han er tydeligvis ikke helt klar enda. Hver natt legger jeg meg med et håp at i natt våkner jeg opp med smerter, og at fødselen er i gang. De rare er nok at når jeg først har fått smertene skulle jeg ønske at jeg ikke hadde sagt det. Selv om jeg tenker at smertene er verdt alt, og at de er fort glemt når jeg får møte lille Tor Henrik.

Jeg har fram til nå prøvd ulike type kjerringråd, men ingen har fungert. Så jeg tenker at jeg heller skal bruke dagen i dag på å slappe av, høre på musikk, se på tv og nyte en lang og varm dusj. Han kommer når han er klar, og om det er i morgen over i morgen eller dagen etter det får tiden vise. En ting er sikkert, og det er at innen en uke er han i alle fall utenfor magen, og jeg har han i armene mine.

                                                        

#gravid #gravidblogg #overtid #smerter #fødsel #rier #svangerskap #mamma #mammablogg #baby #kjærlighet #ventetid #ruge #hverdag #babyboy #gutt

                                 

Sandra Hansen

07.12.2016 kl.11:02

åhh håper det skjer noe snart da! Lykke til :D

Kristine Holberg Svalastog

07.12.2016 kl.11:48

Sandra Hansen: takk takk ! Håper inderlig at det skjer spontant av seg selv snart! (:

Janne

07.12.2016 kl.11:17

ååå ikke lenge igjen nå!

Kristine Holberg Svalastog

07.12.2016 kl.11:49

Janne: nei er ikke det. Vil aller helst at det skjer akkurat nå med engang :P
Skriv en ny kommentar

Kristine Holberg Svalastog

Kristine Holberg Svalastog

Hei, jeg er ei jente på 25 år som venter mitt første barn i desember med samboeren min Nicholas. Sammen har vi en wheaten terrieren med navnet Rocky. På bloggen kommer jeg til å skrive om hverdagen min, og om livet som kommedene mamma.

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits